Info

TalentCollege | Het nieuwste project van VIDA, TalentCollege, is een naschoolse praktijkschool én een maatjesproject, waarin jonge vluchtelingen gekoppeld worden aan Utrechtse jongeren. Tijdens TalentCollege ontdekken en ontwikkelen ze hun talent om daarmee hun verhalen te delen met de Utrechtse samenleving, met als afsluiter een bijzondere theatervoorstelling. Want iedereen heeft een uniek verhaal.

UPDATES:

24 mei 2018 | Premiere ‘Ik zie ik zie wie jij niet ziet’
Utrechtse jongeren en jongeren met een vluchtelingen achtergrond zijn de dialoog met elkaar aangegaan. Ze delen hun verhalen en talenten met het publiek.‘ik zie ik zie wie jij niet ziet’ is een persoonlijke, beeldende en muzikale voorstelling over identiteit, strijd en de zoektocht naar innerlijke vrijheid.

1 februari 2018 | Start TalentCollege!
TalentCollege is begonnen!! Jongeren van Ithaka samen met Utrechtse jongeren gaan samen theater, dans, rap , zang ontdekken en elkaar leren kennen! Sommigen zijn pas 4 maanden in Nederland, anderen al 20 jaar. Sommigen zijn verliefd, anderen niet. Sommige voelen zich alleen, anderen niet. We ontdekken het samen! Met grote dank aan het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, Mieke Franssen en de financiering van het KF Heinfonds, PB Cultuurfonds en het Oranjefonds.